Kandidaten Portfoliomanager of the Year Award bekend 

Kandidaten Portfoliomanager of the Year Award bekend 

De kandidaten voor de Portfoliomanager of the Year Award zijn bekend gemaakt. Deze prijs beoordeelt niet alleen op de ‘harde’ geleverde prestaties, maar kijkt ook naar de zachtere kanten als visie, impact, samenwerken en rolneming. Uit alle kandidaten kiest de vakjury twee winnaars, ‘Portfoliomanager of the Year’ en ‘Portfolioteam of the Year’. Zij zullen donderdag 22 maart op het podium schitteren tijdens een feestelijke avond bij Inn Style in Maarssen. 

De hoge kwaliteit en variëteit aan deelnemers overtrof de verwachtingen van de jury. De onafhankelijke jury bestaat uit Linda Kester (Sincer, Limpid & Co & Nyenrode University) Ted van Dongen (CTO Beslist.nl), Dre Versteegh (Politie & ING) en Ineke Veenstra (Evean). Meer te weten komen over de achtergrond van onze juryleden kan middels de volgende link.  De deelnemers zijn beoordeeld op verschillende aspecten zoals o.a. het uitdragen van een visie op portfoliomanagement, implementeren van duidelijke processen, bevorderen van samenwerken en opstellen van accurate rapportages. Het zijn niet alleen bevlogen managers die portfoliomanagement uitvoeren, maar ook een geheel team dat een opmerkelijk proces in gang zet.

De kandidaten 
De eerste volgende stap op weg naar deze felbegeerde titel is de jurydag welke 8 maart plaatsvindt. Op deze dag pitchen de volgende geselecteerde kandidaten:

Individuele kandidaten

  • Gerard Boumans – Enexis
  • Paul van Sprundel – ABN AMRO
  • Daniel Jolink – UMC Radboud
  • Winnie Weintré – Leidse regio Gemeenten
  • Leonie Zeestraten – RWS
  • Frank Beekman – Vitens

 

Teams

  • Connecting Mobility – Marja van Strien
  • Defensie – Dick Koen

 

Awarduitreiking 
Op 22 maart worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de award uitreiking bij Inn Style in Maarsen. Naast de feestelijke uitreiking geeft de jury een inhoudelijke sessie over de ontwikkelingen in het vakgebied, het ‘glazen plafond’ en is er een interactief vraag en antwoord onderdeel. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu vóór 5 maart aan. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.  

Anne Hendriksen
anne.hendriksen@intermedius.nl